Vybraný příspěvek

Drobný výklad pravidel

V průběhu uplynulých let krystalizovalo desatero klanu Šemíků, které bych rád okomentoval. Pravidla "od Adama" začala vznikat me...

úterý 26. března 2013

5. květen letos ve Světlé

S blížícími Velikonocemi, kdy možná budete mít příležitost navštívit své blízké, zkuste rozšířit zprávu o setkání našeho klanu Šemíků. Vpravo na této stránce se můžete přidat k účasti, abychom lépe odhadli počet účastníků. Najdete tam i předběžný program a místo, kde si sedneme, popovídáme, poobědváme.
Vzhledem k tomu, že jsem zaznamenal jistý zájem o grafiku Stanislava Holého, zkusím toho využít pro mírné obohacení našeho transparentního účtu. Vydražíme ji v aukci, která se bude konat v rámci květnového setkání. Stejně tak, bude-li zájem, můžeme vydražit za rozumnou cenu rodokmeny smrdovské, světelské a lhotecko-bačkovské části klanu. Tedy za předpokladu, že se nám podaří tyto "plachty" vytisknout. Vyvolávací cenu předběžně stanovuji na 250 Kč s příhozem 50 Kč.

Závěrem popřeji čerstvou pomlázku pro pomlazení našich žen, dcer, sester, matek, babiček, tchýní, tet, snach, sestřenic, švagrových i neteří a vůbec... A kdyby scházel návod, jeden je zde. V Koňkovicích vymysleli mujplan.cz a moc dobře.




Žádné komentáře:

Okomentovat