Vybraný příspěvek

Drobný výklad pravidel

V průběhu uplynulých let krystalizovalo desatero klanu Šemíků, které bych rád okomentoval. Pravidla "od Adama" začala vznikat me...

pondělí 9. května 2016

Vyšehrad 2016 - začínáme končit

Sobota 7. května se vydařila. Již pošesté jsme se sešli, abychom k pěti držitelům Adamovy putovní trofeje vyhledali dalšího v pořadí. Po čtyřech letech jsme si za cíl zvolili Vyšehrad. U rotundy sv. Martina se sešlo hned několik Martinů. Tři z nich mají ještě několik roků čas. Do doby, kdy by jim mohla být Adamova radlice předána, ještě nějaký čas zbývá. U nejstaršího z nich pět let. Z dosavadních opatrovníků trofeje zde byly dvě - Šárka a Petra. Bylo to letos hodně napínavé. Řetěz se ale stále nepřetrhnul. Jedna adeptka, která splňovala podmínky pravidel, nepřijela. Přijela druhá.

Pravidla nám doposud nepopisovala situaci, kdy se trofej nepodaří na srazu předat. V takovém případě bude místem úschovy kaplička v Ovesné Lhotě. V závěru setkání v restauraci U Šemíka padaly i návrhy na další místo setkání. Zdá se, že nadchází čas zaměřit se na Neumětely. Uvidíme :-)


Žádné komentáře:

Okomentovat