Vybraný příspěvek

Drobný výklad pravidel

V průběhu uplynulých let krystalizovalo desatero klanu Šemíků, které bych rád okomentoval. Pravidla "od Adama" začala vznikat me...

čtvrtek 5. ledna 2012

Krev, slzy a pot

Nic z nadpisu po vás nebudu chtít, ani vám nebudu nic z toho slibovat. Kromě emocí jsou tyto tekutiny spojeny s jedním moderním fenoménem - genetikou. Použití v kriminalistice a určování otcovství při rozvodech je asi dnes nejobvyklejší. Možnosti v lékařství  málokdo zcela domýšlí a je to taková pandořina skříňka. Existuje ještě řekněme rekreační využití genetiky. Na mapě Prahy můžete na severu v Čakovicích spatřit naše jméno. Ano přihlásil jsem se do projektu "Genetika a příjmení". O co v projektu jde je popsáno zde. V rámci projektu bylo například získáno pěkné schéma pro jména Rotrekl/Lotrek/Rotroekl/Rothröckel.
Dotazník a 2 odběrné tyčinky.
Co nás to tedy bude stát? Ne krev ni slzy ni pot, ale něco slin, které krouživými pohyby z dásní přenesete na dvě odběrné tyčinky. Ty společně s dotazníkem obdržíte po vyplnění dotazníku na webu www.genebaze.cz. Ochrana osobních údajů je popsána zde. S některými z vás jsem již telefonicky o tomto projektu mluvil. Chcete-li se dovědět něco více, můžete se obrátit na mě - semik(zavináč)seznam.cz nebo na gap(zavináč)genebaze.cz.

Žádné komentáře:

Okomentovat