Vybraný příspěvek

Drobný výklad pravidel

V průběhu uplynulých let krystalizovalo desatero klanu Šemíků, které bych rád okomentoval. Pravidla "od Adama" začala vznikat me...

pátek 3. února 2017

Jak to bude?

Koncem ledna se objevila aktuální data o četnosti jmen a mohu prozradit, že je nás o jednoho méně než před rokem.
Z radostnější stránky. Máme tři přírůstky - dvě holky a jeden kluk. Vím, že jsme "ztratili" Šárku, která se již nejmenuje Šemíková. Pak mi je známo, že máme o Šemíka méně v Ovesné Lhotě a v Knyku. O čtvrté ztrátě nevím.
Pojďme ale vstříc budoucnosti. Setkání Šemíků v Neumětelích se blíží. Kolem Vánoc padl dotaz, proč jsem na PF neuvedl setkání v Číhošti. Jednak proto, že se tam už nevešlo. A také proto, že sraz  na podzim roku 2011 považuji spíše za nultý než za první. Tehdy jsem netušil, zda vůbec někdo přijede a pak... neexistovala ještě putovní trofej. S každým následujícím setkáním se vždy našel další držitel trofeje. Bude tomu tak i letos? Ví někdo o členech našeho klanu, kteří se narodili v roce 1994 a 1997? To jsou ti, kteří nám mohou pomoci překlenout demografickou situaci konce devadesátých let.
Našel by se někdo, kdo zjistí možnosti, kde bychom se mohli naobědvat? Najde se fotograf, který zachytí naše setkání? Ti, kteří budete projíždět Prahou, mohou se připojit ke spanilé jízdě, kterou plánuji odstartovat na dohled od Vyšehradu.

Na závěr se můžete podívat na doplňky a opravy v aktualizovaném seznamu osob rodokmenu.

Žádné komentáře:

Okomentovat