Vybraný příspěvek

Drobný výklad pravidel

V průběhu uplynulých let krystalizovalo desatero klanu Šemíků, které bych rád okomentoval. Pravidla "od Adama" začala vznikat me...

pondělí 13. března 2017

13. květen se blíží

Posedmé se těším na den, kdy mám příležitost setkat se s blízkými i vzdálenými příbuznými. Někdy hodně vzdálenými. Jedno nás však spojuje.
Radotín
Před několika týdny se uskutečnila Horymírova sváteční jízda při příležitosti otevření jezdecké sezóny. Trasa Radotín - Neumětely. Poprvé se tato recesistická akce konala v roce 2013, a tak se už dá napsat, že se jedná o tradici. Využil jsem této příležitosti a vydal jsem se do Neumětel také.
Naše letošní květnové setkání totiž směřuje do stejného místa. Ti, kteří by se chtěli 13. května zúčastnit spanilé jízdy, budou mít příležitost připojit se k ostatním v Radotíně (Bistro u Ondřeje). Původní místo na Smíchově není na trase většiny mimopražských. Pokud by někdo chtěl z Prahy odvézt, dejte vědět. Nějak to zorganizujeme.
Neumětely
Jinak to s organizací srazu nebudu přehánět. Přesto nám pomůže, když budeme alespoň orientačně vědět, kolik nás bude. Mluvil jsem s neumětelským panem starostou a paní kronikářkou. Dověděl jsem se, že místní hospoda v kulturním domě bude od března mimo provoz. Nový nájemce restaurace U Horymíra má otevřít až začátkem května. I proto nechci dopředu zajišťovat oběd. Přesto je naděje, že kulturní dům bude otevřen pro případ, že by počasí nepřálo.
Protože se může toto setkání stát na nějakou dobu posledním srazem klanu Šemíků, chci pozvat všechny. Všechny držitele Adamovy trofeje samozřejmě. Ty, kteří se již zúčastnili některého z minulých ročníků. Potom všechny, kteří mají nebo měli v rodině někoho s příjmením Šemík. Všechny, kdo ještě nebyli u hrobu Šemíka a chtěli by se do Neumětel podívat.

Žádné komentáře:

Okomentovat